FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Et anonymt sted, mar 26. 2011, 18:37 (UTC)redigér

Anonym

Et vellignende foto af den nu totalt glemte person

Efter at have været kendt i indtil flere sekunder, forsvandt en nu ukendt person fuldstændig fra jordens overflade [1].

Som deltager i et "Reality-program", har personen indtil aftenens begivenhed nøjedes med at miste sit efternavn, men efter en optræden på nationalt tv, forsvandt også mindet om personens fornavn fuldstændig fra alles bevisthed, for i stedet at glide over i fuldkommen anonymitet.

Tidligt livredigér

Den nu igen totalt glemte - og dermed igen ukendte - person blev født på et eller andet tidspunkt, som ingen kan huske for omtrent 16 år siden. At skønne på dialekten[2], er det sket et sted i Jylland.

Verden opdager personenredigér

Personen har deltaget i et Talentshow, hvor selve formålet er, at være mindre talentløs, end selveste Mormor Grethe. Det er en hård opgave, og ikke mange klarer udfordringen, men efter en helhjertet indsats, slap en sexuelt forvirret og temmelig diminutivt begavet denne talentfulde og nu glemte person gennem nåleøjet.

Vokalen lød som en gammel, rusten udgave af Rod Steward, der havde været på druk lidt for længe, og fik ham som heller ingen kan huske Zack fra "Hanssons" til at virke som et lysende talent. Men det er igen, hvad talentshows gør bedst: Får nogle til at fremstå så ringe, at alle andre virker vildt talentfulde - og dermed ønsker sig at deltage i et talentshow, for "jeg er da bedre end hende, som ingen kan huske navnet på"!

Verden glemmer personenredigér

For enden af tunnelen skulle man regne med at der lå berømmelse, pladeudgivelse og store salgstal og ventede. Men nej! Dagen efter var der interview på Ekstra Bladet, og så var det ligesom det...

Hvis du om ét år kan huske navnet på hende, der nu er glemt, så er der åbenlyst sket en fejl! Pludselig står hendes karriere så i vejen for det næste naive fjols, der vil stille op til et talentshow, med det formål at miste sit efternavn, efterfulgt af afsavnet af selvværd, for til sidst at glide fuldstændig ud i glemslen.

Andre tilfælderedigér

Husker du Martin, Linda, Christian, Morten, Vagn, FU:EL, Jesper, Kalle eller Thomas? Nej det gør du næppe![3]. Ingen husker dem - og det er også godt det samme.
Fælles for dem alle er, at mens de var i færd med at blive totalt overflødige, så blev de fuldstændig glemt. Da de var bedst i gang med at blive glemt, erstattede de endvidere deres efternavn med "- Fra X-Faktor" eller "Fra Talent". Siden forsvandt adjektivet og til sidst hele navnet.

Epilogredigér

Farvel! Tak for ingenting!

Uinteressante noterredigér

  1. Og mediernes opmærksomhed
  2. Som også er svær at huske.
  3. Medmindre du ikke har noget liv, eller du er fuld af løgn
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.