FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Herretoilettet i Cinemaxx, Fisketorvet, Københavnredigér

Lokumcase

Præcis halvdelene af dørene mangler, og uden at det giver mening.

Ude på herretoiletterne i den futuristiske kæmpebiograf Cinemaxx, ses et mystisk fænomen: toiletdørene forsvinder uden at efterlade afskedsbreve! Dørene, der af mange betragtes som funktionelle, har været der lige så længe som selve toiletterne, men er altså nu forsvundet sporløst. Rengøringspersonalet, Lis & Per, vil særligt savne dem, da det var bag disse døre at Lis skulkede fra arbejdet, og Per solgte stoffer til børn.

"Det bliver ikke det samme med de andre døre" udtaler Per "Alle børnene vidste, at dør nr. 2 bød på alt fra hash til englestøv... Jeg tror simpelthen ikke at de stenede unger kan finde dør nr. 3 i stedet."

Lis derimod, mener at have løsningen på gåden: "Det er tydeligvis grønne rummænd, spøgelser eller de dér fra fjernsynet - Freddy Krugere - der har stjålet dørene!" udtaler hun, og grædende kigger dybt i den flaske snaps hun gemmer i sin rengøringsspand.

Vi har forsøgt at få en udtalelse fra biografens ledelse, der stak os en ligegyldig smøre om, at dørene er fjernet, da de pga. hærværk skal skiftes. Denne helt åbenlyse løgn gad de ikke engang at give os mundtligt på en smart café, så selvfølgelig tror vi dem ikke.


Rengøringskonen Lis, er således vores mest troværdige vidne p.t.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.