Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Aalborg, 28. marts 2008 kl 19:14[redigér wikikode]


Forrige efterårs forvarsler om P7s dårlige finansielle tilstandne, har vist sig, at være værre end forventet. Det kom frem, da P7 offentliggjorde deres årsregnskab for 2007 her til eftermiddag. De røde tal på regnskabets bundlinje viser et underskud på, ikke mindre end 6,4 mia. kroner.

Grunden til radiostations enorme økonomiske krise, skal findes i det stadig forholdsvis lave lyttertal til søsterkanalen P7 News. Derudover spiller fejlsatsningen, P7 Sport, også en stor rolle i det historisk dårlige regnskab. Desuden har P7s eksperimenter på fjernsynsmarkedet, i form af den yderst dyrt indkøbte tvkanal, TV7 haft meget lave seertal.

På trods af de kulstorte udsigter, er P7s direktør, Omboo Hankvald, stadig forholdvis positiv overfor radiostationens fremtid. "Vores store krise skyldes alle de penge der er blevet investeret i de nye projekter. Og som det ser ud nu, har vi faktisk nok lyttere til, at vi kan løfte os selv ud af vores økonomiske dødvande over en overskuelig årrække", udtaler Omboo her til aften. Men præcis hvor lang tid denne årrække vil løbe over, ved han dog endnu ikke. "På nuværende tidspunkt vil vi komme ud med et overskud på årsregnskabet engang omkring 2023. Vi kører dog nogle forsøg med at udvide vores reklameblokke fra 10 til 17 minutter, da det ville kunne reducere hele krisen med en 4-6 år."

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.