FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

19. nov 2007 kl. 17:39, Aalborgredigér

Spademanns-Nyheder

Spademanns Nyheder af i overmorgen.

Opretteren af Spademanns Leksikon, Omboo Hankvald, faldt i går omkuld i sit eget hjem efter et slagtilfælde, det skriver Spademanns Nyheder i overmorgen.

Årsagen til Omboos slagtilfælde menes, at være den berygtede politiker, kongen over hjertestopsfremkaldere: Troels Hartmann, som allerede har været skyld i 28 ulykker i år, hvorfra de 9 var med dødelig udgang.

Startede som et venskabeligt besøg redigér

Det startede ellers ganske fredeligt, da de 2 tidligere rivaler fra valgkampen mødtes for at i alt venskabelig at diskutere deres respektive valgnederlag. Som sædvanlig blev stemningen hurtigt ophedet takket være Hartmann(som på det tidspunkt havde indtaget mere end 2 flasker vodka), da han kom frem med påstanden om, at Omboo var skyld i hans nederlag.

Hartmann mente, at de 8 stemmer der gik til Omboo, kunne have sikret ham en plads i folketinget, hvis de var gået til ham. Omboo afviste det straks som en løgn, men Hartmann blev ved med at bore i emnet. Dette stressede Omboo der gang på gang afviste og afviste. Til slut var Omboo presset så langt ud, at han fik et slagtilfælde og faldt om på stedet.

Omboo har det godt redigér

Hartmann

Hartmann havde ikke nogen kommentarer til ulykken, men nøjedes blot med at smile sit typiske smil til kameraet.

Omboo monster

Omboo truer her Hartmann igennem e-mail.

Omboo har det efter omstændighederne godt, og her til aften kom han med sin første udtalelse, hvor han bla. udtrykte:

"Rygterne om min død er drevet helt ud af propositioner. Jeg er stadig i allerhøjste grad i live, og det vil jeg blive ved med at være i mange år endnu!"

Da han blev spurgt ind til Hartmann, svarede Omboo rasende:

"Min sværd af ild skal knuse det svins hovede, og min vredens hammer hans krop!!!!"

Omboo forventes at genindtage sin plads i chefstolen på P7 og Dumbass Productions. Lægen har dog bedt ham, "at tage det med ro" og samtidig at han "holder mindst 50 meters afstand til Hartmann".

Hartmann selv havde ingen kommentarer til sagen, men nøjedes med stolt at fremvise et trusselsbrev i form af en e-mail, som Omboo havde sendt ham fra sygesengen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.