FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

På skødet af Magnus Heunicke, mandag d. 23/3-2015redigér

Bus

En bus som denne spreder kræft blandt befolkningen.

En foreløbig hemmeligstemplet rapport som Spadenews har fået adgang til stadfæster, at man får kræft af at køre med offentlige transportmidler! Og vi taler altså ikke bare om den almindelige, og relativt hyggelige, bryst- eller testikelkræft, næ vi taler om kræft alle steder i kroppen.

Konkret konkluderer undersøgelsen, at minimum 99% af de kræftramte i Danmark på et-eller-andet tidspunkt i deres liv har kørt med tog eller bus. Pendlerforeningen er forfærdet:


"Her går man og tror, at kun Kystbanen er ved at lide en langsom død, også viser det sig at det er os pendlere det i virkeligheden går ud over! Rystende." Udtaler anonym pendler, ved navn Jens Hansen.


Kræftens Bekæmpelse er i chok: "Utroligt. Simpelthen utroligt. Her går vi og tror at kræft udvikles ved rygning og når man gnubber testiklerne op ad illegal uran - det ser vi meget blandt ungdommen i øjeblikket - også er det når man kører med bus og tog. Føj!" Udtaler en talsperson fra Kræftens Bekæmpelse.

Internet-oraklet videnskab.dk udtaler: "Nu er der kun kommet én undersøgelse der peger på netop dét resultat, til gengæld er den lavet på 100.000 kræftpatienter, så det er bestemt interessant... Vi kan anbefale at læse vores artikel om homoseksualitet blandt tropiske pingviner - det har ingen relevans, men det er sjovt."

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.