FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Moviastrup, apr 17. 2010, 16:52 (UTC)redigérEfter at den vedvarende klimaforandringer pga. af det store CO2- udslip og den stigende benzinpris har man hos moviatrafik indført et nyt mere fleksibelt zonesystem der få flere af os til at køre i bus. Det er især rettet mod de grupper som sjældent bruger offentlige transportmidler, som man lige så godt kunne have siddende der hvor busserne som regel er tomme.

For Københavnerne får den nye omstrukrurering ikke den store betydning da de alligevel ikke er til at drive ud fra København.


Tre eksempler redigér

Zone 1 redigér

Her kan man se at københavnerne stadig betaler ud fra den tid de sidder i toget eller bussen. Der er kun sket kosmetiske ændringer i forhold til zonegrænser o. lign.

01

Zone 70redigér

I Nordøstsjælland er busserne stort set tomme og kystbanen er altid forsinket, så folk er vant til at tage bilen i ad Lyngbyvejen og snakke med hinanden gennem bilruderne. Man har også lempet zoneantal set udfra at folk i denne zone ofte bevæger sig op mod visse destinationer på Nordkysten - men ikke i bus.

Samtidig har man gjort det dyrere i de zoner hvor beboere herfra aldrig kommer.

70


Zone 68redigér

I Hundested har man imødekommet klagerne fra beboerne at det var svært at regne sig frem til prisen på en billet. 90 % af byens beboere har arbejde andet sted, så man har fastsat en enhedspris for at gøre det lettere for kunderne.

68
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.