FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Østre Mole, 10 oktober 2014, 16:24redigér

Barn

Danmark kan snart forvente at få en ny minister for Havsalt og Søluft, Lille Johnny, nu da statsministeren er begyndt at tænke uden for boksen og ned i gryden.

Karen Hækkerups afgang som uretfærdighedsminister har skabt en mindre krise i den danske regerings absolutte top. Statsminister Helge Thormod Schmidt har - tvunget af omstændighederne - udnævnt Henrik Dam Kristensen til minister for arbejdsløshed og hårpleje, mens Mette Frederiksen har overtaget Karens pot post.

"Det er med et tungt hjerte, at jeg igen har udnævnt Henrik til minister. Jeg troede vi kunne slippe, men så skred Karen og blev lobbyist. Og Mette som justitsminister. Good grief... Men hvad fanden skal man gøre?" udtaler statsministeren til Deres udsendte.

"Det er jo ikke noget krav, at en minister skal være medlem af folketinget. Mange af de bedre ministre gennem tiderne blev rekrutteret udefra," kommenterede Deres udsendte.

"Nå? Ja, det havde jeg glemt. Man må tænke uden for boksen, som man siger. Jamen, så vil jeg begynde at kigge på kvalificerede emner i stedet for. Der kommer nok en større regeringsændring i nær fremtid."


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.