FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Aalborg universitetshospital, 1 september 2013 redigér

Kimdød

Første testperson som måtte lade livet

Et forskerhold på Aalborg universitet, med speciale i anatomi, har igennem over 30 år observeret et testhold på 78, og gjort en chokerende opdagelse omkring menneskers levetid og årsagen hertil: Resultatet kom bag på alle i holder og skabte røre i hele læge-branchen: Man kan dø af at leve!

Danmark er i chok og Livslinjen har måtte tredoble antallet af selvmords-rådgivere. Danskerne kan simpelthen ikke overskue at spise salat hver dag og dyrke motion, når det hele alligevel er spildt en dag.

Skotland melder i en pressemeddelelse, at de kom frem til det eksakt samme grusomme resultat, da de sidste år offentliggjorde en undersøgelse fra Glasgow universitetshospital. Ren resultaterne skulle dog først igennem den danske udenrigsminister for oversættelse, og den danske historie kom i den forbindelse til, at lyde "Humaniora kan det med lider-dukkerne", hvorfor ingen i lægeverdenen (med engelskfærdigheder svarende til 5. klasses eller over )nær-studerede originalteksten.

Forskerne oplevede deres testhold dø én efter en, hvorfor flere af medlemmerne gik psykisk ned med tanken om, at de havde forårsaget disse dødsfald. Det skal så dog siges at 90% døde i en alder over 82.

Sundhedsminister Astrid Krag er chokeret: "Vi skal have gjort noget ved det, så jeg vil igangsætte en kommission til afdækning at problemets omfang" Udtalte hun tidligere i dag i en pressemeddelelse.

Det eneste sted, hvor ingen går i panik, er i Thy-lejren: "Det skal nok ordne sig det hele" udtaler en beboer

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.