FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Møltofte, 27 februar 2013, 16:58redigér

Toiletgolf

Danskerne har taget den nye dille, toiletgolf, til sig. Diarré-epidemien i Roskilde har en del af skylden, siger eksperter.

NOGET GIK HELT GALT da landmand Palle Madsen-Møltofte i formiddags tog sig et slag toilet-golf for åbne vinduer i parcellen i Møltofte, lidt uden for Bærup.

30px-Cquote1 svg Jeg plejer vel nok at kunne prutte putte rimelig behersket, men i dag spandt det helt ud af kontrol 30px-Cquote2 svg
Palle Madsen-Møltofte


Golfkuglen forsvandt i fuld fart ud af det åbne toiletvindue og ramte skraldemand Jesper Jensen lige på brillen, så han i blinde busede ind i en hest ko, der ventede på at blive afhentet til slagtning. Golfkuglen richotterede endvidere så uheldigt, at den forsvandt op i kræets endetarm[1].

30px-Cquote1 svg Jeg er netop startet som leverandør af kødbollekød til Ikea, så det her var bare et uheld, der ikke måtte ske... 30px-Cquote2 svg
Ham Madsen-Møltofte igen


Skraldemand Jensen er nu indlagt på Odense Universitetshospital med et horn i siden og kan se frem til to-tre dages sygemelding. Selv har hr. Jensen ingen kommentarer til episoden, men har dog igennem sin advokat givet udtryk for, at han ønsker sig en Xbox til jul i erstatning.

Netbutikken, der leverer golfsættet, fralægger sig ethvert ansvar:

30px-Cquote1 svg Enhver kan da regne ud, at man ikke spiller toiletgolf for åbne vinduer. Man må sgudda vente med at lufte ud til bag'etter! 30px-Cquote2 svg
Coolstuff.dk


Landmand Madsen-Møltofte, på sin side, forventer at lægge sag an mod arkitekten, der i sin tid byggede landejendommen. "Placeringen af skraldespanden på gårdspladsen lige overfor lokummet er under al kritik", udtaler han til Spademanns Nyheder og fortsætter "kan du ikke lige række mig en ekstra rulle? Ellers må jeg tørre mig i måsen med green'en".

Landmandens advokat, H. Madsen-Møltofte junior, er ikke meget for at kommentere sagen på dette tidlige stadie, men udtaler dog skarpt:

30px-Cquote1 svg Vi har ikke set enden på denne sag endnu! Den stinker langt væk! 30px-Cquote2 svg
Min søn, advokaten


Utidige bemærkningerredigér

  1. Hole in one, som man siger.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.