FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

20. jan 2008, 16:33, Christiansborgredigér

Ny Alliance har endeligt valgt side i folketinget. "Vi vil være borgelige!", siger de. Spademanns Nyheder i den forbindelse har snakket med Naser Khader.


- Naser Khader, du har valgt side i folketinget, her ca. 3 måneder efter valget. Hvorfor først nu?

- Der behov for et borgeligt midterparti, der har en anden borgerlig politik end den Venstre, de konservative og Dansk Folkeparti fører. Vi her i Ny Alliance tror på, at vores indfyldelse kan bøje regeringen i den retning.

- Khader, du bliver nødt til komme med en næmere forklaring. Hvilken indfyldelse snakker du om?

- Nu hvor Pia Christmas Møller er spruget fra de konservative, kan regeringen ikke komme uden om Ny Alliance. Vi er derfor tungen på vægtskålen.

- Helt ærligt Khader, tror du selv på den? Pia Christmas Møller har jo bevist, at hun stadig er de konservatives skødehund, så regeringen behøver jer jo i virkeligheden ikke.

- Øhhh.... øhummm.... ææææ. Tja... *Host* Det...

- Ved du hvad jeg tror Khader? Jeg tror at du har indset, at dit parti er en lille ubetydelig fis i en hornlygte, og at du ikke har andet valg end at holde med de stærke, hvis du skal gøre dig noget håb om, at bevare bare lidt af den troværdighed du opbyggede i løbet af 2000-2007, og som du nu har ødet bort på hele din katastrofale valgkampagne. For det er jo sådan det hele hænger sammen, ikke sandt?

- ...

- Ikke sandt?!

- ...Jo... Det er sandt. *Snøft*

- Hey Khader, vent lige lidt! Hvor skal du hen? Helt ærligt, altså! Der er ingen grund til gå din vej bare fordi mine spørgsmål går dig på! Er det fordi jeg sårede dig og dine følelser? Hvis det er tilfældet, så undskyld da! ...Ej, helt ærligt altså. Lad nu vær' med at tage det så tungt. Kom nu tilbage. Vil du ikke nok? ...Vil du ikke nok? ...Be' om?

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.