FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Kongeriget Danmark, 12. jun 2009, 08:13 (UTC)redigér


Nu er det mulig at du kan se frem til at blive konge selvom du er af småborgerlig byrd. Det har hele tiden været sådan hvis man som pige ville være dronning, men Kongehusets store innovator Prins Henrik har nu fundet ud af at dette forhold også skal gælde for mænd. Vi har valgt at udforme denne nyhed som en dialog med prinsen selv.
DanskRigs
Deres Kongelig Højhed, vi på Spademanns går ind for ytringsfrihed for samtlige personer i samfundet og vi anser det ikke som majestætsfornærmelse (eftersom De ikke er majestæt endnu) at fremkomme med følgende scenarium som er en konsekvens af den nylige ændring af tronfølgeloven:


"I Ishøj sidder Hassan på 7 år idag i skolen og siger "Jeg vil være konge" på klingende dansk men med store arabiske håndbevægelser. Han er selv af god afstamning og 3. generationsinvandrer fra Palæstina. Alle griner, men Hassan er ikke en gut som mangler selvtillid sin unge alder til trods.

15 år senere møder Hassan, som har bestukket dørmanden, den unge smukke prinsesse Isabella på et diskotek i indre by, da hendes frisindede forældre ikke ønsker at sende hende på schweizisk kostskole men at give hende en normal opvækst. Hvad den unge smukke Hassan gør på pigetoilettet ved han godt selv. Hans charme gør sit arbejde og han leverer det nødvendige. Iøvrigt en ganske normal situation i Danmark. Først fire måneder senere opdager Isabella at hendes menstruationer er udeblevet. Hun kan kun huske den pinlige episode på diskoteket og kryber til bekendelse overfor sine forældre.
De kan kun gøre ét: At opsøge Hassans forældre og bede dem om at lade Hassan indgå officiel forlovelse med Isabella (Alle andre løsninger ville være utænkelige selv om historien ikke mangler eksempler). Lille Frederik kommer til verden seks måneder efter forlovelsen med nogle bedårende brune øjne. Nogenlunde samtidig kører kronprins Christian galt på Helsingørmotorvejen med den udgang, at han ikke længere vil være i stand til at regere Danmark. Hans søde kone er meget ulykkelig, da de ikke endnu har fået nogle børn, og på trods af moderne metoder til løsning af det problem bliver Christian nødt til at fraskrive sig arveretten til tronen og Isabella bliver kronprinsesse....

Der findes mange i samfundet som føler sig oversete og som godt kunne tænke sig at opnå de privilegier De besidder. Da en af monarkiets roller gennem mange år har været at beskytte de privilegeredes rettigheder, betragter vi deres forslag som yderst modigt og vi ønsker dem al held og lykke med deres forehavende, da man også i kongelige kredse har historiske eksempler på hvor gavnligt det er med nyt blod i de kongelige årer.[1]

  1. Jvnf. gymnasial biologiundervisning vedr. blødersyge i det engelske Kongehus
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.