FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

28. jan 2008, 12:51 (UTC), Lillehammerredigér


Lasse Boesen

Lasse Boesens sko har altid været stribede så han kunne finde vej til netmaskerne!?

Nu går den ikke længere Lasse Boesen -
Velkommen til forsiden

Efter at have hakket 41 kasser ind til Håndbold-EM uden dommerens hjælp, er det alligevel lykkedes Lasse Motzkus Boesen at undslippe verdenspressens opmærksomhed.


Lasse er desværre ganske almindelig - hverken svans eller racist, stønner eller fejlfarve og så hedder han heller ikke Lars. Han stammer fra et sted mellem Vamdrup og Kolding.

Af én eller anden grund er både Kasper Hvidt, Lars Christiansen, Joachim Boldsen...ja, selv Lars Krogh-Jeppesen(pu-ha-da-da) bedre til at brande landsholdet. Nu går den slet ikke længere. Lasse må være ham piger skriger på i fremtiden og mændene vil misunde hans rå maskuline fremtoning

Problemet var at holdene til håndbold-EM ikke kunne huske ham fra gang til gang pga. hans berømte kigge-væk-finte. Derfor troede de hver gang at Joachim Boldsen var topscorer.

Det går ikke Lasse - Du skal fand'me smede mens skulderen ikke er kold. Vi foreslår en forside på EUROMAN og en "Hjemme hos Lasse Boesen og Lene Motzkus i "Familie-Journalen" og så selvfølgelig forsiden hos Spademanns Leksikon.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.