FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

London, 07. maj 2009 21:37redigérNicklas Bendtner, der igår bogstavligt talt blev taget med bunkserne nede af dvs. medier, har igen rodet sig ud i noget. Og alt tyder på, at der denne gang rent faktisk er noget at være flov over.

Løb nøgen rundt i gaderne redigér

En ung mand, som det engelske politi med sikkerhed har identificeret som den danske Arsenal spiller, Nicklas Bendtner, blev sent på eftermiddagen set løbe nøgen igennem Londons centrum, til stor skræk og rædsel for mange af de lokale indbyggere.

Meget traumatiserede for øjenvidner redigér

En 43 årig kvindlig boghandler, ved navn Jane Brooker, oplevede det hele på nært hold... Meget nært hold.

30px-Cquote1 svg
Jeg kommer gående ned af gaden, da en lille menneskemængde kommer løbene med afsky malet i ansigtet. Det er der jeg ser ham. Og han er splitternøgen, og højtråbende. Jeg prøver så at slippe væk, da det er han ser mig. Jeg når ikke ret langt, før han har overhalet mig, nu står han foran mig og råber "SE! JEG ER NICKLAS BENDTNER!" og hans ting dinger fra side til side imens, det var frygteligt!
30px-Cquote2 svg
Jane Brooker


Eksklusiv udtalelse med eneret for Spademanns Nyheder redigér

Takket være vores altid hurtige nyhedshold lykkes det os at finde Nicklas Bendtner en baggyde i London, imens han baksede med at få bukser på. Det lykkes at få følgende udtalelse:

30px-Cquote1 svg
Helt ærligt, hvis man bliver foraget over at se mine underbukser, og tvinger mig til at sige melodramatisk pis så som: "Jeg er muligvis ung, men mine handlinger var udtryk for dårlig dømmekraft" og "Jeg kan ikke ændre fortiden, men jeg vil lære af mine fejl", så går man sgu selv i alt for små bukser. Så hellere give folk noget, de har rigtig god grund til at blive foraget over!
30px-Cquote2 svg
Nicklas Bendtner


Det lykkes desværre ikke at få nogen billeder af episoden, da vores fotograf, Gervold Staurig, har slået lejr uden for Det Hvide Hus, og nægter at forlade stedet før han har mindst 2500 billeder af Obama-familiens hund.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.