FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Her, 17 juni 2012, 20:46redigér


"Nephew og Alvin and The Chipmunks har i dag annonceret at de med deres nye album, står sammen i kampen om at få to-sprogede kunstnere tilbage på den danske scene"

Nephew og de der andreAlvin and The Chipmunks havde aldrig hørt om Nephew før denne episode, men siger at de straks kunne se potentiale i bandet. De startede med at sidde og jamme i et lidt for lukket og hashfyldt 20 kvadratmeter stort værelse på Østerbro. Næste dag var det så let som ingenting at samle de gode rytmer sammen og lave dem til en masse gode sange, hvilket i første omgang blev til 13 friske hits. Ud af dem er det kun "Beskidte Bouncing Bryster Mania!" der har fået sit endelige navn.

Nephew, der står bag klassikere som Superliga, Igen og igen og, Movie Klip og Forelsket i København, indrømmer at de altid har været vilde efter at samarbejde med Alvin and The Chipmunks. For godt tre måneder siden gik deres drøm endelig i opfyldelse og deres album er nu færdigt.

Kampen om det engelske

Nephew og Alvin and The Chipmunks er begge kendt for at være gode til både engelsk og dansk. "Størstedelen af alle hits, i dag, bliver sunget på engelsk. Men vi ved samtidig at folk ikke er nede med danske sange. Derfor har vi fundet en mellemvej, og den er vi rigtig tilfredse med", udtaler et skrigende, nøgent, 1 meter og tyve højt og lettere omtåget jordegern fra gruppen.

Hvor, hvornår, hvordan?

Der er endnu ikke sat en endelig udkommelsesdato, men den forventes at komme engang sidst på året. I forsøget på en at finde en passende dato, prøvede de at vælge det tilfældigt. Produceren Chief One mente dog ikke at 9/11 var en god dato da mange ville forbinde det med sorg, mens størstedelen af bandet syntes det var god ide da albummet, til tider kan virke trist.

Albummet udkommer som CD, Dobbelt-LP, Digital Download og vil være tilgængeligt på Spotify i weekenden.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.