FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

On a placid island of ignorance amidst the black seas of infinity, 25 februar 2014, 21:29redigér

Fil:Neknomation.jpg

Druklegen, der de seneste uger har raseret i lande over hele verden, har indtaget de danske ungdomsværelser. Myndighederne samt forældre over hele landet er skræmt fra vid og sans af den nye drukleg.

Imidlertid har det efter ny forskning vist sig at danske unge kun har mod til efterligne denne dille ved at ligge et lille klip op på de sociale medier uden at fremføre dødelige stunts. Danske unge er et flop i udenlandske øjne.

Lasse Spang Olsen udtaler; "Det er simpelthen pinligt. Tænk at vores unge er så fesne og ikke engang, i det mindste kan save noget over med en motorsav i mens de drikker øl".

Selv vores tidligere statsminister har udtalt sig; "Jeg er forarget over den nye dille "neknomation", en drukleg hvor man nominerer venner til at drikke en halv liter øl. Hvad sker der for nutidens unge? Jeg er rasende og pinligt berørt. Kun en halv liter! Dengang jeg var ung der drak vi sgu igennem!"

Forskningen viser også at der er en forbindelse mellem de unge mennesker med sløvsind der nominerer deres venner og dem der uge efter uge følger med i programmer som paradise hotel, singleliv og mig og min mor. Dog forstår man endnu ikke denne sammenhæng.


== Har du oplevet, at druklegen Neknomination er ved at irritere dig og dit newsfeed ihjel, af folk uden fantasi og liv?


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.