FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Det indre København, sep 13. 2009, 18:55 (UTC)redigér

Fil:Karen
Http www.youtube

Http www.youtube.com watch?v=hosJOtc21DY

Men Ditte har jo også lov til at overleve...!

RE Danish mother seeking - what really happened..

RE Danish mother seeking - what really happened...

Når sandheden skal frem.

Når sandheden skal frem kan engelsk være et meget svært sprog at forstå. Derfor har vi her prøvet at oversætte en dansk pige som taler engelsk til dansk...og ja, derfor don't do this at home og stol ikke på Youtube, før det har været rundt om Spademanns nyhedsredaktion.

Da visitdenmark.dk har sørget for at alle deres Karen-videoer er blevet udslettet på Youtube, er det vores ydmyge opgave at gøre dem opmærksomme på at deres video ligger på adskillige videodelingssider og derfor er det ligesom at hælde benzin på bålet.


Ditte Arnth redigér

Til gengæld er der jo ingen grund til at skuespillerinden bag skal lide, så derfor har hun fået en professionel journalist til at interviewe hende så hele sandheden kommer frem. Læg især mærke til hendes honorar. Hvis hun havde fået 50.000...og var blevet kendt samtidig...ja, så behøvede hun i princippet ikke at fået betalt en rød klejne...så pas på. Ditte må være en løgnerske helt ind igennem...Ja hun er så! Men hun er da endnu mere nuttet uden et barn på skødet - ikke sandt!!

Dorte Kiilerich redigér

Sidste: Dorte Kiilerich har sat sig i en Audi på vej ud på sin egen personlige rejse hen til et sted hvor hun kan få skødesløs sex. Hun har ihvertfald sagt sin stilling op som direktør for visitdenmark, måske fordi hun var så dum at stædigt forsvare det kvindesyn der bliver brugt i reklamen. Den stærke selvstændige kvinde hun hentydede til havde for længst taget en graviditetstest og fået foretaget en abort, som jo også er et rigtig godt dansk fænomen. En god lille fokusgruppe kunne have samlet sådan nogle detaljer op under en evaluering.

P.S. Jeg vil godt lige have min Youtube-konto genåbnet.... FF

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.