FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

NØRREBROPARKEN, 21 august 2013, 12:34redigér

Simon-Cowell

Metrobyggeriet i København lukker og slukker fra mandag kl. 8. Muligvis åbner det aldrig mere. Muligvis gør det. Ingen ved det.

Det er en klage fra beboere ved Nørrebroparken, der har udsat byggeriet og fordyret projektet med 9 mia. kroner, hvilket ifølge eksperter "er mange penge".

"Ja, det er brandærgerligt," siger metrobyggeriets projektleder, "men hvis vi ikke må bore om natten, så kan vi godt pakke sammen. Sådan er det", siger Hæmming Kristoffersen og tilføjer "det sagde hun også i går".

Miljøklagenævnet fik stoppet larmenredigér

Den hurtige og kontante reaktion på en klage til Miljøklagenævnet er, at larmen skal stoppes, mens klagen behandles.

Dette lyder som godt nyt for Gyda Larsen, hvis nabo har tyranniseret området de sidste mange år ved at lukke sin hund ud, inden hun tager på arbejde. "Udyret står og gør hele dagen, men hverken min nabo eller politiet tager klagen alvorligt. Men nu går jeg sgu til Miljøklagenævnet!" siger fru Larsen og stopper høreværnet længere ind i ørene.

Underdirektør i Miljøklagenævnet Alice O'Fredericks forventer dog ikke at kunne hjælpe fru Larsen. "Nej, almindelige klager over larm er der ingen der kan hjælpe med. Det er nemlig politiets opgave, så den er der ingen der varetager."

På samme måde afviser underdirektøren at hjælpe lejere, der er fanget i samme opgang som sprittere, pillemisbrugere, narkomaner og stjernepsykopater, der skruer op for stereoanlægget kl. 3 om natten.

"Nej, her er der heller ikke noget at gøre. Selv om folk giver deres 100 watts anlæg fuld skrue, så er det helt i orden, bare de holder vinduerne lukket, så det ikke generer unødigt. Det kan vi ikke tage alvorligt. Og det kan politiet heller ikke."

Politimester Bjarne Arne forklarer, at politiet er nødt til at prioritere deres opgaver. "Efter politireformen har vi koncentreret vores indsatsstyrker i de større byer og kan ikke ligge og køre flere kilometer for at konfiskere en syttenårig knægts disco-anlæg. Vi må jo tænke på miljøet."

"Inden politireformen kom I heller aldrig?"

"Nej, det er meget beklageligt, men situationen var en helt anden den gang. Da gad vi bare ikke. I dag må vi prioritere vore opgaver meget nøje for at imødekomme politikernes ønske om flere bødepenge til at finansiere velfærdssamfundet, ikke mindst metrobyggeriet."

Spademanns Nyheder følger sagen tæt, hvis ikke der kommer noget bedre i fjernsynet.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.