FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Amalienborg, Danmark, 31. decemberredigérNår dronning Margrethe den anden af Danmark i aften, som sædvanen tro, holder årets nytårstale, vil vi påregneligt se en betydeligt censureret Margrethe i virke.


Mange af vor kongedatters små men aforistiske og dybsindige guldkorn er nemlig revet bort af den russiske efterretningstjeneste den danske statsminister Anders Fogh Rasmussen med samt han liden drabanter.

Vi her på Spademanns Leksikon har fået beføjelserne til at publicere de slettede sætninger, så i denne reportage udlevere vi fragmenter af aftenens tale:

Nytaarstale

Den skærbede beskyttelse udmønter sig i denne situation som opstod under sidste års tale.

"Så var det at den ene blondine sagde; hvor du dog har en stor vagina, hvortil den anden besvarede det med; det ved jeg ingenlunde noget om, det er min man som tager sig af haven!"

~ Dronning Margrethe


"Jamen dav, jeg hedder så Erik og jeg har en enorm bliktud!!!"

~ Dronning Margrethes gennemborende parodi på Erik Wedersøe


"Jeg vil desuden, i det kommende år, se frem til endnu en sæson af ”De Nøgne”, er det bare mig, eller det de fyre ikke bare skrigende morsomme?"

~ Dronning Margrethe


Af andre forandringer i år, kan vi blot nævne at sikkerheden at sat i førsteprioritet efter at det sidste år nær var gået helt galt da en olm panda havde sneget sig ind på slottet og lå klar til at dræbe hende.

Pandaen blev stoppet i forsøget og har det fint idag.
Pandaen har efterfølgende fået et job i et reklamebureaut
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.