FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Refshaleøen, 11 maj 2014, 09:25redigér

Conchita

Conchita Beskitta nåede lige op på det magiske flertal, der sikrede ham sejren. Men det var en close shave, som amerikanerne siger. Og dog ikke helt...

Efter en helt fantastisk sejr i Europæisk Melodi Grand Prix 2014 til den østrigske m/k Conchita Beskitta med James Bond-temaet fra Manden med den forgyldte Uhadada er Europa gået ind i en helt ny fase af seksuel frigørelse fra de stereotype forestillinger om mænd og bare damer.

I Sverige, hvor man længe har forsøgt at udrydde udtrykkene hans og hendes og i stedet indføre hens, jubler man over udviklingen:

"Selv om vi för Fanen inte vant, så vant vi likevel! Tjullihop-tjullihej" udtaler Jan Guillou til alle der gider høre på ham.

Næste års melodi grand prix forventes afviklet i Østrig, hvis det ikke til den tid er annekteret af Rusland. Skulle det være sket - hvilket vil medføre skarpe reaktioner fra ind- og udland, det kan De være pisvåd vis på - er det muligt at homoseksuelle vil være jaget vildt overalt hvor magthaverne vinder frem. Nu får vi se.

Selv om MGP i det store og hele blev afviklet i al fredsommelighed, måtte ordensmagten ty til anholdelse af 40 mand, der forsøgte at få fuldskæg mens de tog kjole på på Hovedbanegården. De blev sat i et såkaldt futtog.

Se ogsåredigér

Mening fra afdanket musikredaktør på JP


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.