FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Julemandens Værksted, Ikkkasuttassiasuvikkiditogdat, Grønlandredigér

Helebanden

Nissebanden som vi kender dem, uden unødige grimme piger, som f.eks. Kirsten Lehfeldt.


Grønlands Politi har allernådigst tilladt os at komme ind at se gerningsstedet, og det er i sandhed en ubehagelig oplevelse: da vi ankom kørte legetøjsmaskinen stadig, og bunker af teddy-bjørne lå og flød sammen med et harmonikasammenstød af plastik-kranvogne. Nisseøllet dryppede stadig fra væggene hvor Lunte havde kylet sit krus efter Skipper, sækkene med ris lå spredt ud i Luffes bassin, og værst af alt fandt vi Gemüse liggende med flået tøj indover spisebordet med hovedet nede i grøden. Det viser sig, at Luntes mongol-styrke langt om længe fik ham til at gøre nogen fortræd; han rejste sig skrigende op, smed sit øl efter Skipper og voldtog derefter Gemüse medens han holdt hendes ansigt nede i risengrøden, hvor hun altså blev kvalt.

"Tyyykt! Det var helt uvirkeligt!" Udtaler Ungnissen Puk der angiveligt overværede hændelsen. "Lunte han - han kunne ikke mere. Det var som om at han havde givet op overfor sin lave intellekt og ringe tøjsmag. Meget trist." Fortsatte Puk nærmest som i chok.


Lunte står p.t. til en behandlingsdom i fængslet i Godthåb. Gemüse bliver bisat fra en luftballon over Atlanterhavet sidst i næste uge.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.