FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

9. juli 2006, Et eller andet sted i USAredigér

Eskimo 3

Denne grønlænder blev pludselig stærkt for GPLv3 efter vi havde givet ham hende den et par øl.

Og det var på denne dag at Richard Stallman besteg en lokal McDonald's restaurant for derefter at få overrakt den tredje udgave af GPL licensen af selveste Gud.[1] Licensen var skrevet på en marmor-stentavle med skrifttypen Helvetica og på bagsiden af licensen var der autografer fra både Jesus og Maria. Linus Torvalds så surmulende til.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra Torvalds, da han kort efter Stallman var blevet hjulpet ned af det lokale politi, var kommet til at tabe hans cheeseburger og derfor var ivrigt i gang med at tørre ketchup af bukserne. Torvalds har dog tidligere sagt følgende:

"GPLv3 er kedelig og tør læsning. GPLv2 er en licens skrevet med kærlighed og følelse!"

~ Linus Torvalds i et desperat forsøg på at få folk til at blive ved GPLv2


"OK, nu siger jeg det pænt: brug GPLv2 og så vil jeg venligst lade være med at stikke et større metalobjekt igennem halsen på dig."

~ Linus Torvalds


"Hvad mener du? GPLv3 er den bedste licens nogensinde! Ser du, vi har hyret nogle gode ansatte til at... Bare glem det, alt hvad jeg sagde var bare en skide skæg joke!"

~ En mørk person set 2m fra Bill Gates urimeligt store hus


Der har siden været en del mystiske rapporteringer om pingviner i området, men de fleste henviser til at det nok må være sommervarmen, der får folk til at se syner.

Disclaimerredigér

  1. GPL er en licens til at benytte open source-programmeringssystemet GNU, som er en matrix, der ynder at bruge rekursive akronymer. Bemærk fx, at GNU's styresystem, Hurd, følger trenden (HURD står for HIRD of Unix-Replacing Daemons, hvor HIRD står for HURD of Interfaces Representing Depth, sådan at de to akronymer er gensidigt rekursive).
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.