FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Amalienborg, København K, 8 april 2014, 16:28redigér

Lasse rimmer

Lasse Rimmer startede sin karriere som indhopper i Mig og Mandril-aftalen. Derefter fulgte successer som Jeopardy, Live fra Bremen, Natholdet, Klipfiskerne, TV2-Vejret

Det lyder nu officielt fra hoffet at man har udpeget Lasse Rimmer som officiel indhopper for kronprinsen ved officielle lejligheder, hvor han nødt til at sætte mere end to ord sammen uden at komme til at dvæle ved øjeblikkets umiddelbarhed eller tude.

Dette skyldes jo bl.a. at Rimmers talegaver er kendt af selv de mindste børn og han taler glimrende fransk som ikke så mange ved.

Det faktum at man har været nødt til at udpege en borgerlig til at erstatte kronprinsen har på ingen måde skadet kongehusets renommé. Hofmarskal Ove Uld udtaler at manden selv troppede op i det gule Palæ med sin jobbeskrivelse og efter et kvarters monolog var ingen i tvivl om at dette arrangement ville være en gevinst for kongemagten.

Lasse Rimmer selv udtaler at han er efterkommer af et af Christians 2.'s uægte børn og derfor også må betragtes som en mand af en vis stand og at han ikke er bange for den udfordring der venter.

Man ved endnu ikke om han også er sat til at substituere kronprinsens relationer til kronprinsessen. Så vidt man ved er de stadig af ekstrem høj kvalitet.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.