FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

København, maj 1. 2010, 17:54 (UTC)redigér

Leeogløkke

Det berømte billede af de to mennesker, der er meget i medierne, men man ikke rigtig ved hvorfor...

Nakkeost er et nyligt opstået fænomen, som dullen Sidney Lee har været med til at skabe. Det startede ved et tilfælde, men er i dag blevet en livsstil for op mod 80% af danskerne.

Nakkeost opstod da Sidneys gode ven, Lars Løkke Rasmussen, var i færd med at spise en helt almindelig ostemad hjemme hos Sidney. Lars Løkke taber ostemaden i nakken på Sidney, og Sidneys ubehagelige mængder af foundation ender på ostemaden. Lars Løkke ligger ikke mærke til, at osten har forandret farve og tager derfor en bid. Lars Løkke begynder at opføre sig mærkeligt, og først otte timer senere kommer han til sig selv igen.

Han forklarer derefter, at kombinationen af Sidney-foundation og ost gav ham de vildeste hallucinationer, og at oplevelsen var 100 gange vildere end kokain.

30px-Cquote1 svg
Lige pludselig var der bare Sidney Lee´er over det hele - meget skræmmende, men samtidig en spændende oplevelse.
30px-Cquote2 svg
Lars Løkke om indtagelsen af nakkeost.


Nakkeost er senere hen blevet undersøgt, og man er nået frem til, at det er for farligt for kroppen at indtage, da der sker en mutation i anomelanocytteriassiserne. Mutationen gør, at hudfarven gradvist bliver mørkere og mørkere. Til sidst ender man som Sidney Lee. Derfor er der nu totalt forbud mod indtagelse af nakkeost, da én Sidney Lee i Danmark er mere end rigeligt. Lars Løkkes hus er efter lovvedtagelsen blevet ransaget, og man har fundet omkring 30 kg nakkeost. Lars Løkke stilles for en dommer i morgen, og kan forvente op mod 10 års Sidney Lee forbud.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.