FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Verden, 29. marts 2008 mellem kl 20:00 og 21:00redigér

Jeff Lynne

Jeff Lyn har igen fået blod på tanden og har fået en ny portion mini-vogue hos frisøren.

Her til aften forlød det at det kendte 70'er-band Electric Light Orchestra har skiftet navn. Med en vis Bev Bevan i stemmen fortalte forsanger og bandstifter Jeff Lynne og Torden at man, for at modgå den globale opvarmning, har valgt at skifte navn til Candle Light Orchestra og fra nu af kun vil spille unplugged.

Budskabet spredte sig som en steppebrand over den ganske planet, og mellem klokken 20 og 21 lokal tid verden over slukkede folk for det elektriske lys og tændte stearinlys i stedet for at hylde bandet.

Rørt til tårer derover gav bandet sig ud på en spontan verdensturné, hvor de spillede deres udødelige klassikere "The Lights Go Down" og "Twilight" for de jublende fans, medens alle dem, der ikke havde fundet ud af hvad det hele gik ud på måtte nøjes med at høre "Confusion".

Efter koncerten diskede Fru. Hyacinth op med en af sine legendariske Candlelight Dinners, men desværre skulle alle lige pludselig skynde sig hjem og se hvordan det nu egentlig var dén dér Dirch Passer-film sluttede.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.