FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Det måbende Danmark, 16. dec 2008, 15:07 (UTC)redigér

Santa

Julemandens slæde set bagfra med det berømte skilt på.

I morges kunne en mindre rystelse mærkes næsten overalt i Danmark, som gav hele 13.162 på den døgnåbne Richterskala. Denne rystelse skyldes at Julemanden, til årets ekstra store uddeling af frækt undertøj, har købt en ny slæde. denne nye slæde blev afprøvet i morges over den lille by Holløse i Nordjylland.
Da Julemanden ville prøve det nye superoverlyspsykopatgear raslede den berømte plade, der tidligere har været heftig diskussion om, hvor der står "We brake for Nobody" af. Dette resulterede i at pladen ramte ned i en flyveskole for pingviner med 98 172 meter i sekundet, dette lavede den mindre rystelse vi mærkede i morges.

Jordskælv? redigér

Mange troede at rystelsen var et jordskælv, hvilket naturligvis er en latterlig tanke da vi ikke har haft jordskælv i Danmark siden fyrværkerifabrikken i Seest ved Kolding sprang i luften i 2004. Men på trods af dette er skildpadden Johannes der boede på anden sal i gentofte blevet kategoriseret som Danmarks anden jordskælvoffer, da et skab væltede ned over den, det første offer var Poul Nyrup da han døde under jordskredssejren jordskælvssejren i 2001.

Resulterer i venskabskrig. redigér

Da rystelsen i Danmark blev opdaget af det amerikanske militærs seismologer, troede de straks at det var et internationalt missil affyret mod USA fra Rusland som var styrtet ned. Dette har nu resulteret i at USA opruster og forbereder en krig mod Rusland, som skal have hovedbase på Bornholm. Så på nuværende tidspunkt invaderer USA Rusland fra Bornholm, mens Rusland vrimler i Holløse for at finde rester af deres missil. Imens alt dette står på skændes George W. Bush med Rusland og Rusland ser stivt til mens de drikker vodka.

Ingen regner med denne krig vil vare specielt lang tid, da Obama snart bliver præsident i USA og dermed stopper krigen igen, så folk tager krigen med et smil og tænker på den som en lille venskabskamp.


Julemanden er naturligvis ikke glad for denne krig han har startet, mest fordi det betyder han skal til at dele våben ud til de små lande der ikke har. Til dette anskaffede han i middags en pansret slæde til den specielle gaveuddeling, da han jo som bekendt blev skudt ned over Irak i juleafsnittet af South Park sæson 6, vil han ikke opleve den samme fiasko igen.

30px-Cquote1 svg
syntes nu godt de skide nisser kunne have skruet den plade ordenligt fast, nu får jeg en masse overarbejde.
30px-Cquote2 svg
Julemanden ham selv


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.