FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

DR-byen, 23 december 2011, 07:46redigér

Julehilsen1

Julie Berthelsen skal nu på jobcenteret

Julehilsen2

Dette syn til jul vil nu kun foregå på Grønland

Verdens ældste eksisterende show skal spares væk forlyder det nu fra DR-byen. Som grund angiver man at det stadig kniber med at betale af på den nye koncertsal i Ørestaden. Dette lyder jo som en dårlig spøg men den er god nok.

30px-Cquote1 svg Det er godt at Danmark er gået fra at være kolonimagt til at være krigsherrer igen 30px-Cquote2 svg
DR-programchef om Grønland

Reaktionen i Grønlandredigér

Da nyheden nåede Grønland og specielt Upernavik hvorfra traditionen stammer kunne politiet der konstatere flere selvmord end normalt, da programmet er mere set end fodboldlandsholdskampene. Imens kunne brugsuddeleren i Nuuk glæde sig over at salget af Tuborg dåseøl op til jul havde sat nye rekorder.

Daisy er ikke skuffet, hun er eddikesurredigér

Fra hoffet har man udtrykt mishag over at DR har valgt at nedlægge denne institution i dansk juleunderholdning. Man mener at dronningen sikkert vil lade et par ord falde i nytårstalen på sin sædvanlige finurlige facon, men hun vil ikke gå ind og prøve at omstøde beslutningen. Som bekendt ser dronningen officielt ikke fjernsyn (Uofficielt er hun til Desperate Housewives og 4-stjerners middag).

Spademanns siger pænt farvelredigér

Vi kan kun bøje vores hoveder i dyb ærbødighed og sige tak til dette monster af et program og iøvrigt appelere til de andre TV-stationer i Danmark om at hugge programmet......OG DET SKAL FOREGÅ MEGET HURTIGT!!!


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.