FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

--01. nov 2007 kl. 19:36 til 02. nov 2007 kl. 09:12 (UTC), Christiansborg, Danmarkredigér

Livin da vida loca

Her ses Anders og Anne-Mette i noget lapdance-agtigt

Hartmann

Den altid muntre Troels Hartmann

Det var i går at de danske juleøl blev sendt ud, hvilket de fejrede på Christiansborg ved at holde en mindre fest. To af Spademanns Nyheders journalister var med for at se, hvad der skete til det øllede releaseparty. De kunne hurtigt konstatere at julebryg og valgflæsk er en kulinarisk godbid.


Divider"Naser Khader, er det ikke meget utroværdigt overfor dine kernevælgere og "Demokratiske Fundamentalister" at du står og hælder jylebryg på julebryg i skridtet.
De svin!! Hvordan har opdaget det, de ved da godt at jeg har foreslået at tillade øl under ramadanen"

DividerTroels Hartmann har altid været en juleBrygmann, så han var også naturlig at finde blandt Christiansborgs politikere. Han havde ingen kommentarer til rygterne om at han måske stillede op som løsgænger eller for Midterpartiet.


DividerHelle Thorning var også på dupperne. Det parti hun repræsenterer har heldigvis god tradition for øl og politik. Hun var i en ærmeløs T-Shirt kjole fra Føtex.


Abefest

Her ses Villy, Helle og Nasser på et af de tidligere tidspunkter

DividerVilly Søvndal blev til lejlighed spurgt hvor han vil have sin egen undersøiske flådebase henne hvis det stod til ham og han var hurtig og svarede at det havde han da allerede hjemme i sin frilandshave og han regner med at kritisere sin have sønder og sammen i Folketingets spørgetid, hvis det ikke lige var fordi han selv regner med tjansen som forsvarsminister, så han kan komme ud og møde nogle ægte vejsidebomber i Afghanistan.


DividerStatsministeren øvede sig på sin egen kone i at være præsident for Europas Forenede Stater. De legede Monica Lewinsky-cigar hele aftenen


Alt i alt gav arrangementet en god ide om det kommende Folketings evne til at føre politik. Hele arrangementet endte med at alle fremmødte politikere blev arresteret pga. utugt og usømmelig optræden mens alle på nær Troels Hartmann blev løsladt, da de råbte i kor "...fand'me skal lære dig dit lede pansersvin" og påberåbte sig deres politiske immunitet.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.