(Sidens indhold blev erstattet med: 'Sut min pik')
(Fjerner version 51458 af 217.60.241.55 (diskussion))
 
Linje 1: Linje 1:
  +
{{Nyhed|Marienborg|23. mar 2009, 14:17 (UTC)}}
Sut min pik
 
  +
  +
[[Billede:jes.jpg|thumb|400px|Jes har også godt tag på de royale. Kort tid efter dette billede var taget skiftede begge til regntøj og tog ud på Øresund og fiskede torsk]]Efter den seneste tids udlevering af [[Lars Løkke Rasmussen]]s lederstil, har man i partiet [[Venstre (parti)|Venstre]] taget konsekvensen og har valgt [[Jes Dorph-Petersen]] til statsministerkandidat.
  +
  +
Jes Dorph-Petersen er mangeårig nyhedsoplæser, quizvært, sportskommentator, [[Cecilie Frøkjær]]s adjudant, journalist og vinder af Billed-Bladets pris som årets mandlige skærmnusser - så han har uden tvivl den opbakning som behøves i befolkningen.
  +
  +
===Pressemødet hos TV2===
  +
Efter at valget af Jes Dorph blev kendt blev der indkaldt til pressemøde på hans arbejdsplads [[TV 2|TV2]] i [[Odense]]. <br />
  +
Her kunne han bekræfte at han havde sagt ja til posten som statsminister, da han mente at han klart var en af de bedste til at styre Danmark - specielt omkring aftenstide. På spørgsmålet om den manglende erfaring i folketingsarbejde svarede Jes: "Jamen, så tager jeg bare ud og rejser hvis jeg ikke kan finde ud af det."<br />
  +
Han blev også spurgt om hans kone skulle være med i "[[Vild med Dans]]" hvis det kneb med vælgertallene. Hans svar var at det skulle han da nok selv tage sig af nu hvor [[Villy Søvndal]] kategorisk har afvist at være med.
  +
  +
===En belejlig fødselsdagsgave===
  +
Udnævnelsen kom med rettidig omhu samme dag som Jes Dorph-Petersen fylder 50 år. Vi vil her på Spadenews godt benytte anledningen til at lykønske en kær kollega og vil i den anledning kvittere med et æresabonnement på [[Spademanns Leksikon]] - leksikonnet som kan se ud i fremtiden.

Nuværende version fra 31. mar 2009, 07:54

Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Marienborg, 23. mar 2009, 14:17 (UTC)[redigér wikikode]Jes har også godt tag på de royale. Kort tid efter dette billede var taget skiftede begge til regntøj og tog ud på Øresund og fiskede torsk

Efter den seneste tids udlevering af Lars Løkke Rasmussens lederstil, har man i partiet Venstre taget konsekvensen og har valgt Jes Dorph-Petersen til statsministerkandidat.

Jes Dorph-Petersen er mangeårig nyhedsoplæser, quizvært, sportskommentator, Cecilie Frøkjærs adjudant, journalist og vinder af Billed-Bladets pris som årets mandlige skærmnusser - så han har uden tvivl den opbakning som behøves i befolkningen.

Pressemødet hos TV2[redigér | redigér wikikode]

Efter at valget af Jes Dorph blev kendt blev der indkaldt til pressemøde på hans arbejdsplads TV2 i Odense.
Her kunne han bekræfte at han havde sagt ja til posten som statsminister, da han mente at han klart var en af de bedste til at styre Danmark - specielt omkring aftenstide. På spørgsmålet om den manglende erfaring i folketingsarbejde svarede Jes: "Jamen, så tager jeg bare ud og rejser hvis jeg ikke kan finde ud af det."
Han blev også spurgt om hans kone skulle være med i "Vild med Dans" hvis det kneb med vælgertallene. Hans svar var at det skulle han da nok selv tage sig af nu hvor Villy Søvndal kategorisk har afvist at være med.

En belejlig fødselsdagsgave[redigér | redigér wikikode]

Udnævnelsen kom med rettidig omhu samme dag som Jes Dorph-Petersen fylder 50 år. Vi vil her på Spadenews godt benytte anledningen til at lykønske en kær kollega og vil i den anledning kvittere med et æresabonnement på Spademanns Leksikon - leksikonnet som kan se ud i fremtiden.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.