FANDOM


m (Synes den trængte til lidt links.)
(Sidens indhold blev erstattet med: 'Sut min pik')
Linje 1: Linje 1:
{{Nyhed|Marienborg|23. mar 2009, 14:17 (UTC)}}
+
Sut min pik
 
[[Billede:jes.jpg|thumb|400px|Jes har også godt tag på de royale. Kort tid efter dette billede var taget skiftede begge til regntøj og tog ud på Øresund og fiskede torsk]]Efter den seneste tids udlevering af [[Lars Løkke Rasmussen]]s lederstil, har man i partiet [[Venstre (parti)|Venstre]] taget konsekvensen og har valgt [[Jes Dorph-Petersen]] til statsministerkandidat.
 
 
Jes Dorph-Petersen er mangeårig nyhedsoplæser, quizvært, sportskommentator, [[Cecilie Frøkjær]]s adjudant, journalist og vinder af Billed-Bladets pris som årets mandlige skærmnusser - så han har uden tvivl den opbakning som behøves i befolkningen.
 
 
===Pressemødet hos TV2===
 
Efter at valget af Jes Dorph blev kendt blev der indkaldt til pressemøde på hans arbejdsplads [[TV 2|TV2]] i [[Odense]]. <br />
 
Her kunne han bekræfte at han havde sagt ja til posten som statsminister, da han mente at han klart var en af de bedste til at styre Danmark - specielt omkring aftenstide. På spørgsmålet om den manglende erfaring i folketingsarbejde svarede Jes: "Jamen, så tager jeg bare ud og rejser hvis jeg ikke kan finde ud af det."<br />
 
Han blev også spurgt om hans kone skulle være med i "[[Vild med Dans]]" hvis det kneb med vælgertallene. Hans svar var at det skulle han da nok selv tage sig af nu hvor [[Villy Søvndal]] kategorisk har afvist at være med.
 
 
===En belejlig fødselsdagsgave===
 
Udnævnelsen kom med rettidig omhu samme dag som Jes Dorph-Petersen fylder 50 år. Vi vil her på Spadenews godt benytte anledningen til at lykønske en kær kollega og vil i den anledning kvittere med et æresabonnement på [[Spademanns Leksikon]] - leksikonnet som kan se ud i fremtiden.
 

Versionen fra mar 31. 2009, 07:52

Sut min pik

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.