Spademanns…

Redigerer

Nyhed:Jes Dorph skal afløse Anders Fogh

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
{{Nyhed|Marienborg|23. mar 2009, 14:17 (UTC)}}
+
Sut min pik
 
[[Billede:jes.jpg|thumb|400px|Jes har også godt tag på de royale. Kort tid efter dette billede var taget skiftede begge til regntøj og tog ud på Øresund og fiskede torsk]]Efter den seneste tids udlevering af [[Lars Løkke Rasmussen]]s lederstil, har man i partiet [[Venstre (parti)|Venstre]] taget konsekvensen og har valgt [[Jes Dorph-Petersen]] til statsministerkandidat.
 
 
Jes Dorph-Petersen er mangeårig nyhedsoplæser, quizvært, sportskommentator, [[Cecilie Frøkjær]]s adjudant, journalist og vinder af Billed-Bladets pris som årets mandlige skærmnusser - så han har uden tvivl den opbakning som behøves i befolkningen.
 
 
===Pressemødet hos TV2===
 
Efter at valget af Jes Dorph blev kendt blev der indkaldt til pressemøde på hans arbejdsplads [[TV 2|TV2]] i [[Odense]]. <br />
 
Her kunne han bekræfte at han havde sagt ja til posten som statsminister, da han mente at han klart var en af de bedste til at styre Danmark - specielt omkring aftenstide. På spørgsmålet om den manglende erfaring i folketingsarbejde svarede Jes: "Jamen, så tager jeg bare ud og rejser hvis jeg ikke kan finde ud af det."<br />
 
Han blev også spurgt om hans kone skulle være med i "[[Vild med Dans]]" hvis det kneb med vælgertallene. Hans svar var at det skulle han da nok selv tage sig af nu hvor [[Villy Søvndal]] kategorisk har afvist at være med.
 
 
===En belejlig fødselsdagsgave===
 
Udnævnelsen kom med rettidig omhu samme dag som Jes Dorph-Petersen fylder 50 år. Vi vil her på Spadenews godt benytte anledningen til at lykønske en kær kollega og vil i den anledning kvittere med et æresabonnement på [[Spademanns Leksikon]] - leksikonnet som kan se ud i fremtiden.
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop