FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Thyborøn, 10. sep 2008, 15:50redigér


Vejnavne opkaldt efter nulevende danskere strider imod FN's retningslinjer oplyser Ritzau til Spademanns Nyheder.

Egonolsensvej

Selv når en vej opkaldes efter nyligt afdøde, kan der dukke lidt smuds op. Anonyme kilder mener således, at hr. Egon Olsen angiveligt har været rodet ind i noget skidt med pengeskabe...

Stednavneudvalget ser en uheldig tendens i, at flere af landets kommuner opkalder gader og pladser efter nulevende personer.

"Det strider mod FN's retningslinjer og vi ser en uheldig tendens i, at flere af landets kommuner opkalder gader og pladser efter nulevende personer", udtaler Stednavneudvalget.

- "Før folk er døde, ved man ikke, hvordan de har levet. De kan nå at komme i fængsel eller lignende, advarer Stednavneudvalgets ordfører, Josef Fritzl. Se nu bare Gary Glittervej på Christianshavn, ikke. Eller Peter Brixtoftes Allé i Farum. Skidt, skidt. Ligesådan kan Morten Olsensvej, der er på vej i Bøvlinge, vise sig at være en fuser, hvis ikke landsholdet opper sig gevaldigt."

Tilfældet Johnny Madsenredigér

Johnny Madsen er en af de nulevende danskere, der har fået opkaldt en vej efter sig. Den ligger i Thyborøn, hvor hr. Madsen er født.

Stednavneudvalget anbefaler i denne situation, at man simpelthen afliver hr. Madsen straks:

30px-Cquote1 svg Hvis han dør nu, inden han når at lave mere skidt - eller endnu værre - flere albums - så ser vi igennem fingre med det. Ellers må vi gribe til selvtægt. 30px-Cquote2 svg
Stednavneudvalgets talsmand


"Der er så mange udvalg og regler, så det næsten ikke er til at leve mere", udtaler Johnny Madsen. "Hvis de laver bare een åndssvag regel mere, så behøver de ikke aflive mig. Så dør jeg af mig selv".

Spademanns følger sagen...

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.