FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Bl.a. Vedbæk, 30 oktober 2012, 11:06redigér

Kamouflage

Postbud Bjarne Riis viser her sin nye uniform, der gradvist vil blive standard i etaten. "I er altid velkommen til at aflevere brevene direkte til postbuddet", siger postchef Ditlevsen, "men I må selv finde ham".

Post Danmark har meddelt, at 1.500 postkasser skal nedlægges. Andre postkasser vil blive tømt på uregelmæssige tidspunkter eller slet ikke.

"Vi har valgt at vise vore kunder den udstrakte service, at de kan aflevere deres brev direkte til postbuddet, når han går sin rute" siger postchef Tove Ditlevsen til Spademanns nyheder, "hvis de er for dovne til selv at aflevere det".

Samtidig introducerer Post Danmark sin nye personaleuniform (se illustration til højre).

Protester i massevisredigér

Danskerne har valgt at vise deres protest mod de nye nedskæringer ved at sende emails i stribevis til Post Danmark. Den oprindelige "Send et postkort til Post Danmark"-protest blev aflyst, da portoen er for dyr.

Nogen brugere er hårdere ramt end andre:

"Jeg plejer altid at sprænge postkassen i luften nytårsaften, men den tradition kan vi godt lægge i graven. Jeg går fandeme ikke flere hundrede meter i min tilstand!" siger Bjarne B., mens han lader vandet på en damecykel. "Skide nedskæringer over det hele!"

Etaten har på sin side været nødt til at ansætte en kontormedarbejder, der kan håndtere de mange protestmails - med deleteknappen. Samtidig er junkfilteret sat op til højeste niveau, "Revl & Krat", så Post Danmark kan bruge kræfterne på sin kerneforretning: Julemærket.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.