Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

27. nov 2008, 15:40 (UTC), Limfjordstunnelen[redigér wikikode]Frantz Üpperberg fra Dansk Musikantforening er i oprør over det nyeste harmonikasammenstød i Limfjordstunnelen torsdag eftermiddag.

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Limfjordstunnelen.
"Det er forbudt at tale i mobiltelefon når man kører bil, men enhver uautoriseret hjemmemusikant kan sætte sig til at spille harmonika! Nu må politikerne vågne op og gøre noget ved dette uvæsen!"

Hvad mener De man skal gøre ved det?

"Musiceren i biler bør kun udføres af medlemmer af dansk musikantforening. Amatører har simpelthen ikke tilstrækkelig magt over instrumentet. De mangler indføling og laver let en disakkord. Og så er det, man mister overblikket i Limfjordstunnelen."

Men Rådet for Forstørret Trafiksikkerhed mener, at vi bare skal "tage 10 af farten?"

"Det er jo håbløst forældet! Hvis man spiller banjo eller fløjte, ja, så kan man klare sig med nedsat hastighed. Men en god solid harmonika kræver plads, indføling og koncentration. Der er ingen anden udvej end at indføre et særligt kørekort for harmonikabilister".

Kunne det være en god idé, at bilisterne holdt bedre afstand?

"Det tror jeg virkelig ikke. Så kan den forankørende jo slet ikke høre den fine spillemandsmusik."

Men hvorfor er harmonikasammenstød blevet så stort et problem i dag?

"Det her havde aldrig været aktuelt, hvis man ikke havde saneret de gamle baggårde, hvor vi gademusikanter kunne underholde husmødrene og deres rådne unger i gamle dage. Det er meget trist, at vi er tvunget ind i bilen og ud af byerne. Lorteland!"
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.