FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Frederiksberg C., 1 november 2012, 16:46redigér

Massage

Her har vi "Sol, wellness og massage" på Godthåbsvej som nu springer ud i lyset som....ja, dét der står

Frederiksberg har bydelens forholdsvis mange prostituerede i fællesskab vedtaget at give et gratis prøvetilbud til nye kunder for at gøre opmærksom på dem selv.

Nej det er ingen aprilsnar.

Det har ellers været en slet skjult hemmelighed at man i mange år har haft de såkaldte wellness-centre, som var maskerede bordeller, hvor man har haft rimelig sikkerhed og eventuelt journalister eller andre snuder fra den omliggende verden har fået gratis ti-turs-kort så de kunne afprøve kvaliteten på deres egen krop og derved kunne skabe rigtig god mangel på omtale i det hele taget.

Frederiksberg borgmester Jørgen Glenthøj (C) glæder sig over initiativet og konstaterer at det kommer samtidig med at Frederiksberg-busserne kører gratis i hele november og han konstaterer med glimt i øjet at det altid har været en æressag for de konservative at bakke op omkring det private initiativ i bydelen.

Forholdvis positiv reaktionredigér

Dog har der været en vis reaktion fra Frederiksbergs mange hjemmegående husmødre, som spørger om den kommende ordning også gælder for kvindelige kunder efter det jo er blevet afsløret at deres mænd går på horehus.

Talsmanden for de mange registrerede wellness-eksperter Lisa Tusindfryd erkender at man har haft svært ved at tiltrække turister og overnattende i København så længe man har været pålagt tavshedens åg. Og på trods af sex er et efterhånden nedbrudt tabu i resten af samfundet har man ikke villet støde de mange faste kunder som ikke kunne fortælle detaljeret om hvad wellness-centret havde på menuen.
Dette er en klar krigserklæring mod Vesterbro, da man mener at landets turister har fortjent bedre.

Lisa T. udtaler "Vores gæster kan være sikre på at de ikke stikker sig på en tom kanyle på vej ud af porten. Det ville jo lige som være med til at ligge lidt låg på oplevelsen fra Wonderful Copenhagen"


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.