FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Planeten Jorden, Danmark, Universet, 25 juli 2012, 12:07redigér

Indlandsisen-nasa

Hele Grønland har skiftet farve. Forskerne er oprørte. Ingen danskere er dog kommet noget til.

Oversvm

Heldigvis kom ingen danskere til skade, da Vietnameserne druknede tidligere på året. Men også her mærkes klimaforandringerne; Vi har lige fået konstateret vand i knæene.

Den amerikanske rumfartsorganisation NASA har offentliggjort satellitbilleder af den grønlandske indlandsis, der har overrasket forskerne.

30px-Cquote1 svg Jeg blev meget overrasket da jeg så disse billeder. Hvorfor hedder det Grønland, når det er helt rødt? Er de dumme deroppe, eller hva'? 30px-Cquote2 svg
Forsker Frandsen


Alene i juli er godt 97 procent af isoverfladen smeltet, skriver NASA på sin hjemmeside, www.nasa-penisenlargement.com.

Det er endnu for tidligt for forskere at afgøre, hvorvidt afsmeltningen er en naturlig begivenhed eller om den er udløst af den globale opvarmning, der ikke findes, skriver Bjørn Lomborg på sin Facebook-side "Det hele er en fis i en hornlygte".

Heldigvis er ingen danskere blevet ramt af de massive oversvømmelser, der foreløbig har ramt Japan, Rusland og andre ubetydelige lande, som vi dårligt kan huske navnene på, men det kan befrygtes at forsikringspriserne vil stige i lavtliggende områder, ikke mindst omkring Damhussøen, hvor de fleste højtuddannede danskere bor.

Debet og kredit skal redde verdenredigér

EU har intensiveret arbejdet med CO2-kvoter, så vi kan kreditere ren luft fra små ubetydelige lande, der alligevel ikke har noget at bruge den til, og debitere vores bilos på deres konto. Hvis ikke et sådant revisionsmæssigt mesterstykke kan redde hele verden - herunder ikke mindst Danmark - fra at gå druknedøden i møde inden år 2095, har EU's formandsskab - der i første halvår 2012 i øvrigt var dansk - lovet at se på sagen igen.

Danskerne udviser mådeholdredigér

For verdens befolkning - ikke mindst Danmark - har de kraftige advarsler fra NASA fået folk til at lette foden fra speederen og virkelig, virkelig tænke sig om, inden de sætter sig ind i bilen og udleder CO2.

30px-Cquote1 svg Ja, jeg må indrømme, at jeg virkelig, virkelig tænker mig om, inden jeg sætter mig ind i bilen. Men ellers kører jeg lige så meget som jeg plejer. 30px-Cquote2 svg
Betænksom bilist


30px-Cquote1 svg Frygten for at vi alle kommer til at drukne i et hav af vand - kan man sige det? - har da fået mig til at slukke motoren, når jeg venter på lillemor ude foran Fakta. Det skulle da bare mangle. Vi bor i øvrigt lige på den anden side af gaden, haha, ja, man er sgu lidt forvænt... 30px-Cquote2 svg
Bilist nr. 2


30px-Cquote1 svg Det maner da til eftertanke, at vi øgede CO2-udledningen betydeligt, da vi indførte rød bølge i trafikken. Det ville selvfølgelig være dejligt, hvis lastvognene ikke skulle sætte i gang for hver 100 m, men på den anden side, så er Grønland jo så langt væk at det næppe kommer til at rage os danskere 30px-Cquote2 svg
Teknisk Forvaltning


I de mere end 30 år, hvor indlandsisen er blevet overvåget, har satelitterne aldrig observeret en afsmeltning som denne, hvilket har fået førende klimabenægtere til at kræve, at satelitterne bliver sendt til serviceeftersyn, muligvis i Danmark, hvilket vil være godt for økonomien.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.