Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

6. okt 2007 kl. 19:42 (UTC), Redmond, USA[redigér wikikode]Det er for nyligt kommet frem at en af Microsofts grundlæggere, Bill Gates har besluttet sig for forlade Microsoft langsomt over de næste par år. Selv siger han at det er fordi han har tænkt sig at bruge mere tid på hans yndlingsbeskæftigelse, nemlig at samle på penge. Gates har gennem hele sit liv været en ivrig pengesamler og han startede også i en meget tidlig alder med at samle. Efter det 428. indbrud måtte han indse at hans køkken-skuffe bare ikke var et særligt godt sted at gemme mellem 55 og 70 mio. dollar, så han traf den hårde beslutning at sætte dem i banken.

"Det var er rigtig hård beslutning, bare sådan at overdrage hele ens samling til en gruppe folk som hævder, at de nok skal tage sig godt af dem."

Dette har også senere ledt til en del frustration for den ivrige samler:

"Som enhver samler, har jeg en hvis mængde emotionel værdi knyttet til min samling og det er også derfor at jeg godt kan lide at se til min samling en gang i mellem, men hver eneste gang jeg går i banken, og spørger dem om jeg må få lov til at se til min samling kigger de bare underligt på mig og siger at jeg kan bruge penge-automaten, men den vil kun give mig 500$ af gangen, hvorfor må jeg ikke få lov at se til hele min samling??"

Den udbrændte milliardær var dog ikke helt ked af det mht. sin samling:

"Tjaa, de sedler jeg får af dem ligner nu godt nogle af dem jeg kunne ha' sat ind for nogle år siden, men da jeg ikke har set størstedelen af min samling i flere år kan jeg ikke være sikker."

Det rygtes at Bill har tænkt sig at bygge en enorm pengetank "Joakim von And-style", som han for fremtiden vil bruge til at opbevare sin enorme pengesamling i.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.