FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Smugkroen "Den blå Lagune", Svendborg Havn, Mandag d. 16/2redigér

Liberation

En masse franskmænd kan nu trygt forlade accent aigu og uregelmæssige verber eftersom annekteringen også har vist sig at indeholde afskaffelse af det franske sprog for at understrege den humanitære kurs som gallerne er slået ind på

Ladanmark

Fremmedlegionen, som den ventes at tage sig ud på H.C. Andersens Boulevard til sommer.

Efter at endnu en fatsvag Jihad-fætter har åbnet ild mod folk der ikke har gjort noget, har den franske præsident Francois Hollande udtalt, at "Med angrebene i Danmark er Frankrig blevet angrebet igen.". I sig selv en smuk udtalelse, men hvad han glemte at sige er, at det franske parlament 14 min. forinden indførte en lov der med øjeblikkelig virkning udnævner Kongeriget Danmark til en provins i La République du Fromage, og pga. frankernes goodwill lader ingen til at anfægte det:


"Chæ svi ein French-Dansk politiker!" udtaler Justitsmedister Mette Frederiksen kækt, mens hun sidder og æder en tyskstatsborger med bopæl i Berlin.

"Muar ogssi! Æh, chæ bist ein Parisienne." Udtaler Fadbamse Lars Løkke Rasmussen, og tilføjer at han glæder sig til at blive statsmedister i den danske lokalregering.


Allerede nu remses en række fordele- og ulemper op, og man er i tvivl om hvad dette vil betyde for Danmark: Dansk Folkeparti glæder sig over at få politisk opbakning til udbredelsen af Ris á la Mande og sange om Holger Danske ("Olger Le Danois" på fransk, red.), samtidig med at Liberal Alliance udtaler, at Forsvaret nu kan spares væk;

"Fransk politik indebærer jo, at ethvert angreb på Frankrig - og dermed også os - vil blive besvaret med 'vi overgiver os'. Vi foreslår derfor, at Forsvaret reduceres med 99%, og at pengene bruges på skattelettelser til alle med en årsindkomst på over 2.000.000 kr." siger Joachim B. Olsen i et interview til Spadenews.


De danske vinbønder er i vildrede, da ingen ved hvad annekteringen vil betyde for deres produktion:

"Falder det nu enhver af os frit for at sælge vores restprodukter som champagne?" Udtaler Vinbonde K. Johansen. "Det er jo særligt relevant for os der er nye, uden erfaring og i øvrigt ikke dygtige."


Vinbondeparret Anna og Boris Svendsen deler denne holdning: "Når nu ingen ved HVOR i Frankrig Danmark ligger, så falder det vel os frit for at vælge hvilken vinregion vi tilhører? Geografi er jo ligegyldigt, når nu vi så klart føler at vi producerer hhv. Loire-vin og Bourgogne, alt efter de aktuelle priser. At vi bruger sydafrikanske druer er således også underordnet."


Enhedslisten har endnu ikke taget stilling til en formel udtalelse, da de er splittet over selve det franske præsidentembede: på den ene side er Francois Hollande socialist, men på den anden side er en fransk præsident automatisk fyrste i Andorra: "Ingen kommentarer" Udtalte Johanne Schmidt-Nielsen de 11 gange vi spurgte hende. På 2 minutter (vi blev ikke videre populære for dén stil) dog efter den 12. gang we spurgte hende sagde hun "har i båtnakkder ikke noget bedre at tage jer til?!" og derefter blev vi sparket ud af hendes lejlighed.


Vi følger sagen fra vores nye hovedkvarter, et gigantisk vindepot i Bordeaux.

BREAKING NEWS:
Prins Henrik skal være præsident
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.