FANDOM


Abningsdebat

Beslutningen om ad hoc-afstemninger dagligt på Facebook blev taget, da ingen politikere alligevel rigtig gad at møde op og passe deres arbejde i Folketingssalen, der til sidst mest blev brugt som varmestue

Folketinget vedtog mandag et beslutningsforslag, der vil flytte alle tingets afstemninger over på det sociale medie Facebook og dermed vil lade alle danske statsborgere og brugere af Facebook stemme om lovforslag i Folketinget, hvis de ellers kan læse forslagene og er i stand til at samle deres mentale fakulteter i så tilstrækkelig grad, at de formår at trykke på en knap. Kan en borger dét, skal vedkommende derfor også i fremtiden kunne stille beslutningsforslag direkte til Folketinget.
Aftalen er vedtaget med støtte fra Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Socialdemokraterne, Alternativet, De Radikale, SF og De Grønne Konservative. Liberal Alliance kunne ikke umiddelbart tage stilling til forslaget, da det meste af bestyrelsen er til homo-erotisk kongres hos miljøorganisationen Bæredygtigt Landbrug. Temaet for den ugelange kongres er "Gylle, kuglestød og Golden Showers".

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.