FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Dansk Folkeland, 31. jul 2009, 11:28 (UTC)redigér

Folkedansere

Folkedansere - her i en Fanø-hopsa...

Ifølge det almindelige ansete papmache-materiale B.T. postuleres det at man har fået en hidtil ukendt gruppe til at hjælpe med at løse problemet med den akutte mælkemangel.

Pga. den udbredte mælkestrejke blandt danske jersey- og sortbrogede køer har Arla i en hidtil ukendt joint-venture med mænd i vest og kvinder med kyse fundet muligheder blandt alle de køer der render frit rundt i Danmarks trediestørste parti.

Det er jo nok mest kvinderne i partiet som har størst interesse, da man ikke blandt mændene er meget for at blive malket. Kristian Thulesen-Dahl afviser på det kraftigste at andre end hans kone har lov til at malke ham og at folkedansere skulle have særrettigheder i forhold til erfarne malkepiger udi malkekunsten.
Her vil vi tilføje at der er i forvejen er mange malkepiger som danser folkedans og det er også netop på den baggrund at man mener at folkedansere må være de bedste til at rage kvindelige DF'ere på yverne.

Der findes dog fortilfælde. SF er engang blevet malket af Sadistisk Front. DSB er blevet malket af Dansk Stavgangs Bevægelse...

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.