FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

21. nov 2008, 21:42 (UTC), Den øldrikkende del af Danmarkredigér


I disse dåseøl-importerede tider har gennemsnitsdanskeren imellem 20 - 50 årsalderen fået sig nogle gevaldige tømmermænd og leversmerter. Fest og alkohol er her i landet steget med over 50 % efter at dåsepilsnerne har invaderet hylderne i de danske supermarkeder og det går ud over folkesundheden oplyser Skandinavisk Spritforbrug og forsynings analyse (SSFFA).

Folkehysteriredigér

"Det må der laves om på, men ikke i et for højt tempo...", udtaler den svenske formand Björn Mölmann Hoffer.

"...En markedskampagne skal køre der hvor problemet findes. Og hvis det går for stærkt og virker skræmmende afføder det en massehysterisk reaktion, i form af hamstring - tyveri og kaos. Det har vi kun dårlige erfaringer med her i Sverige. Så går det bare ud over vore kære naboer, nemlig danskerne. Udtaler Hoffer og tilføjer:

"For øvrigt ville jeg personligt ikke blive særligt begejstret hvis konsekvensen blev at "det varme vand blev lukket" for så kunne jeg godt forstille mig at man for alvor kunne vinke farvel til fester samt sprut... -og hvem har lyst til det?!..."

Øl - fjams og rock'n'rollredigér

Tendensen her i landet fortæller faktisk noget ganske andet. En skræmmekampagne ville den danske mand faktisk hoppe op og falde ned på.

"Der er fa'me ikke nogen der skal komme og tage min morgenbajer fra mig!...", protesterer Skånsk trafik og medieekspert Torben Voss. "...at der render sundhedsappostle rundt og forpester os almindelige mennesker med deres hellige bras, rager mig en bajer! Jeg gør hvad jeg har lyst til og netop derfor skulle det ikke undre mig at jeg lever 15 - 20 år længere end de sundhedsdisciple. Udtaler T. Voss agressivt og tilføjer: "..Men nu skal jeg over og udligne min sultbalance, hvilket bliver i en form af en grillpik i flute og så kan sundhedens disciple bare komme an.

Hvad der så end vil komme af en sådan frisindet reaktion er meget svær konsekvensmæssigt, at spå om, men det er op til den enkelte at bedømme om man drikker af tørst eller trøst. Men det er i hvert fald ikke samfundets skyld at man sagtens kan drikke uden at feste og more sig.

(kilde: Sprutsprøjten årgang ukendt)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.