FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Lidl, apr 01. 2011, 16:37 (UTC)redigér

Sophistry

Føj for ind i helvede da osse! Hvordan fanden er det, de taler til en enlig mor?

Addy Nielsen, en enlig mor til fire børn i alderen 12-36 og bestyrelsesformand i Kristelig Afholdsforening, fik sig et chok, da hun kom hjem med sine indkøb fra det tyskejede supermarked Lidl lidt tidligere på dagen.
30px-Cquote1 svg Jeg savner ord... Simpelthen ord! Mine børn så det her. De SÅ det! Åhr Gud! 30px-Cquote2 svg
Addy Nielsen


Da Addy smed sine indkøb op på køkkenbordet som hun plejer, havde der sneget sig en fræk grøntsagsblanding med i købet.

"Der var bare det der plejer at være på sådan en fredag... 12 flasker rødvin, 1 kasse øl, 2 poser frosne fiskefileter, 4 poser chips af de billige og 36 ruller toiletpapir. Og så.. Og så denne frækhed!" udtaler Addy og lukker flaske nr. 2 op. "Hvordan tror de det er, at skulle opdrage 4 børn til at være ordentlige samfundsborgere, når selv de frosne grøntsager er flabede? Hvad er det for et samfund vi lever i?"

Addy Nielsen har ellers for vane at sende ungerne ud i fryseren efter frostgrønt, mens hun smider de frosne fiskefileter i frituren. Men det er slut nu.

"Jeg kan sgudda ikke lade mine unger se den beskidte pose. Åhr, jeg væmmes bare ved at tage ordet i min mund! Nej, jeg siger det ikke... Der er grænser for, hvor dybt jeg vil nedringe nedlade mig. Godt at min salig moder ikke har set, hvor vidt det er kommet. Nu må jeg lade ungerne blive inde i stuen og se Paradise Hotel, i stedet for at hjælpe mig i køkkenet. Åhr, gud, jeg holder det bare ikke ud!"

"Og stave kan de heller ikke..." slutter Addy Nielsen, inden hun gemmer posen længst bag i fryseren. Bag snapsen.

Edamame
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.