FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Roskilde, nov 17. 2009, 02:36 (UTC)redigérBanen Roskilde-Køge-Næstved er natten til Mandag forsvundet fra sit tracé, og formodes stjålet af lettiske bagmænd til videresalg i Østeuropa. Dansk Folkepartis gruppeleder i Roskilde Byråd, Jutta Grabenborg har til MetroXpress og fulderikkerne nede i gangtunnelen under Roskilde station udtrykt sin harme over at den slags bare kan forsvinde i vores efter sigende så trygge og rige land. "Når sådan nogen underernærede skabskommunister kan komme herop og bare tage vores jernbane uhindret, så må vi sætte hårdt mod hårdt, og forbyde export af Jakabov og Michael Learns To Rock-album!" kaglede en tydelig ophidset Grabenborg, men hendes vrede måtte gennem en translatør da fru Jutta efter 30 år på "Djævleøen" stadig ikke har fralagt sig sin Stakroge-dialekt.

Det vides endu ikke om der er købere til den bortkomne jernbane, og kredse i politiet håber da også på en vis "Rembrandt-effekt". Kriminalinspektør Bjarne Birkholm sendte ved middagstid en pressemeddelelse ud hvori han bl.a. sagde


"Vi håber at dem der har stjålet det ikke sælger den videre, men hvis det modsatte er intentionen at alle eventuelle købere med det samme bliver klar over at det altså er en DSB-linjestrækning vi taler om."

~ Bjarne Birkholm om Tyveriet af jernbanen


Grundet et alment sammenbrud i Roskilde Politis interne kommunikationsmateriel, bedes alle oplysninger i sagen videregivet til fru Irsholm, kantinedamen på stationen der kender alt om alle, og dermed på nuværende tidspunkt er etatens bedste middel til at bedømme et rygtes brugbarhed. Det rygtedes endog på gaden i Faaborg, at Omboo Hankvald var involveret, men dette blev senere affejet som spin og løgnemageri fra Dancake's side.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.