FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Danmark, 4 januar 2013, 06:52redigér

EllenTrane

"Jeg kan roligt sige - uden at blinke - alt al skamros af min indsats er helt og aldeles i overensstemmelse med sandheden. I det hele taget blinker jeg aldrig!"

Den verdenskendte, sublime og efter eget udsagn "enestående dygtige" politiker Ellen Trane Nørby fra Venstre adskillige gange er blevet snuppet med fingrene nede i kagedåsen ovre hos Wikipedia.
Mere end 30 gange har Ellens egne medarbejdere været inde og rette på hendes artikel hos de nærtagende, indtørrede, uvidende og nedrige tåber inde på Wikipedia, hvilket har resulteret i flere løftede pegefingre.

Derfor har hun i dag valgt, at hendes faktuelt baserede, leksikale fremtid ligger hos Spademanns Leksikon, hvor man langt bedre forstår seriøse og dedikerede politikeres behov for at promovere sig selv.

Som resultat af dette samarbejde, vil der i nær fremtid være en artikel om Ellen Trane Nørby at finde på Spademanns Leksikon, og her har Administratorerne lovet at være væsentligt mindre nærtagende, når Ellens egne medarbejdere (eller Ellen selv) skulle finde på at rose Ellen til skyerne, at smøre hende ind i honning eller at overøse hendes ellers helt igennem objektive artikel med roser.

Hvorfor nu det?redigér

Først og fremmest: Fordi det er sjovt!

Ellen bliver politiker = faktum. Nu er der ikke langt til at påstå, at hun er en dygtig politiker. Bevares! De er alle sammen et sammensurium af individer, som mens de er på offentlig forsørgelse, beklager sig over at andre er på offentlig forsørgelse.
Ellen er ikke Peter Skaarup, og ergo kan hun godt kalde sig for dygtig, uden at vi behøver at rynke på næsen.

Når hun nu er en dygtig politiker, så kan vi vel også levne plads til at hun kalder sig for dedikeret. Derfra videre til hårdarbejdende, og mens vi er i gang, så er klog vel alligevel så alment brugt, at det også kan komme med.
Der er vel heller ikke noget forgjort i at sige, at hun er deltagende. Altså: 100 spørgsmål ekstra i Folketinget om hendes mors museum må da tælle for noget? - Og sådan kan man blive ved!

Så uden at det er forkert, så er Ellen en dygtig, hårdtarbejdende, socialt bevist, dedikeret, klog, deltagende, arbejdsom, spørgelysten, interesseret, vidende, opmærksom, selvkørende, visionær, engageret, køn politiker. Det er kun på Wikipedia, at den slags - i følge Ellen selv - passende beskrivelser kan opfattes som værende subjektive.

Hvad siger pressen?redigér

Efter en kort kontakt til Venstres pressetjeneste i Pilestræde, forlyder det at Ellen er endog meget interesseret i at være eksponeret på Spademanns Leksikon i fremtiden.

Det må vi se om vi ikke kan honorere.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.