FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

23. sep 2007 kl. 13:15 (UTC), København, DanmarkredigérEfter hele tre nødlandinger på kun et par uger valgte SAS at holde alle danske fly af typen Dash 8-Q400 på ubestemt tid. De rejsende får deres penge tilbage, og SAS var derfor sikre på, at dette ville være den bedste beslutning for alle parter. De tog imidlertid fejl. Mange danske ekstremsportsturister havde nemlig købt billetter i håb om, at de kunne opleve en ægte nødlanding, og de føler sig nu snydt på det groveste. Det lykkedes Spademanns Nyheder at få en kommentar fra en af de vrede adrenalinelskere, Micky Risisci:

"Efter de to første nødlandinger tænkte jeg, at jeg også gerne ville have del i kagen, så at sige. Så jeg købte altså en af de dér billetter og bad om at komme med en Dash 8'er. Men her til morgen hører jeg så, at de har tænkt sig at holde dem på jorden, og jeg har jo fortalt om det til alle de andre i Action-klubben. Det er simpelthen for groft!"

En gruppe på ca. 20 ekstremsportsturister har varslet en demonstration udenfor SAS' hovedkontorer. Vi prøvede at få en kommentar fra SAS, men de var ikke interessede i at snakke med os.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.