FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Ejer, mar 10. 2010, 13:21 (UTC)redigér

M2Vejskilte EB

Der er stadig stor forvirring efter at Ejer Bavnehøj forsvandt...men restauranten skulle vist være god nok.

Efter artiklen om det tidligere højeste punkt i Danmark Ejer Bavnehøj blev skrevet er der siden sket det at højen har været udsat for tyveri og tyvene har i stedet plantet en billig kopi som hedder Ejer Baunehøj.

Det vides ikke hvad forbryderne har tænkt sig at bruge Ejer Bavnehøj til (lige som så mange andre), men forbrydelsen har været temmelig godt forberedt, da kopien er yderst vellignende og det må have været svært at fragte mindesmærket væk i nattens mulm og mørke.

Kriminalteknisk afdeling hos Østjyllands Politi er i gang med at undersøge om man har genbrugt mindesmærket vha. kulstof 14-metoden, da man skønner at en sådan forbrydelse ville være af samme omfang som da (kopierne af) Guldhornene blev stjålet. Hvis det viser at mindesmærket er identisk med det der stod på Ejer Bavnehøj har politiet ikke tænkt sig at gøre mere da jord nu en gang er jord.

Beboerne i Ejer er lamslået over ikke at have opdaget denne ombytning og man er sågar begyndt blandt byens 16 indbyggere at mistænke hinanden for medskyldighed. Der skal virkelig lokalindsigt til for at flytte 300.000km² jord i nattens mulm og mørke, uden at det bliver opdaget.

Ikke siden tyveriet af stranden på Jamaica den 19. oktober 2008 har politiet været på så bar bund.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.