Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

18. dec 2007 kl. 10:12, Danmark[redigér wikikode]


"Far i himlen! Lad de rige blive virkelig rige og så må du ha' det som du vil. Giv os det brød vi har brug for i dag og hold priserne nede. For du er Gud, you got the power. Jamen."

~ Den nye "vores far" fra den nudansk bibel


Bibelen på hverdagsdansk sælger godt her for tiden. Folk er tilsyndeladene vilde med at høre om "Den nye aftale" og "Vores far i himlen". En der dog ikke er så glad for denne udvikling er vores herre og mester: Jesus. Spademanns Nyheder har derfor interviewet ham i den forbindelse.

Interviewet[redigér | redigér wikikode]

Spademanns Nyheder: Masias, hvis man må kalde dig det, hvorfor bryder du dig ikke om den hverdagsdanske bibel?

Jesus: Sandeligt siger jeg dig, jeg vil være blevet korsfæstet 10 gange, før den dag hvor jeg lægger et eneste nudansk ord eller sætning i min mund oprinder.

Spademanns Nyheder: Jamen Masias, bør folk ikke kunne være i stand til at forstå dig? Hvis du bliver ved at tale gammelt dansk, så vil dit budskab om tilgivelse blive overset.

Jesus: Det står skrevet, at ingen skal forstå kristendommen til fulde. Thi kun i dyb forundring kan man forstå dette budskabs store budskab.

Spademanns Nyheder: Nok var min konfirmationsundervisning meget sparsom, men jeg er overbevist om at det ikke står nogen steder i bibelen!

Jesus: Det fandt jeg godt nok også selv på. Men jeg kan for pokker da ikke rende rundt og tale nudansk. Hvis jeg gør det, mister jeg da hele mit element af autoritet og mystik, og det er yderst moderne at være mystisk her for tiden.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.