FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

København, 18. sep 2008, 15:43 (UTC)redigér


The little mermaid 760
Mange mennesker har afprøvet deres kamera i Københavns Havn


Efter at det er lykkedes at smugle Danmarks nationalsymbol "Den lille Havfrue" ud af Danmark, før man har fundet ud af hvor mange turister, som besøger Danmark alene med det formål at få afprøvet deres nye pocketkamera blandt ligesindede...er det nu på tale at andre af Danmarks kulturskatte skal fragtes til Japan.


Fredens Ark til Japan redigér

Allerede nu står det fast at "Fredens Ark" på Christiania skal nedlægges og opføres i Nagasaki. Også hele Tivoli får lov at flytte til Kyoto og Legoland...nej det har de i forvejen. Øresundsbroen holder også flyttedag og skal forbinde Hokkaido og Honshu. Ritt Bjerregaard og Klaus Bondam kommer til at sidde og trone på en stand på Verdensudstillingen hvor de skal sidde og lave politiske studehandler.


Suzanne som substitut? redigér

Det er jo lidt mærkeligt at man ikke med nutidens nano-teknologi og CAD/CAM-processer har tænkt på hvordan substitutten skulle se ud. Forlydender om at Suzanne Bjerrehuus ville sidde på stenen ved Langelinie er grundløse. Hun er jo kun 68 år mod originalens 93.

Hvad med Uffe ? redigér

Uffe

Skylder Uffe SAS et eller andet?

Forlydender om at den tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen også skulle repræsentere Danmark på Verdensudstillingen er fuldstændige korrekte. Problemet er at japanerne ikke ville eje og have Uffe fordi han stillede for mange krav da han var på besøg.... han blev af den grund kørt i pansret limousine til lufthavnen.
Uffe beder derefter sine gode venner i SAS om deres smarte reklamefolk ikke kunne hjælpe ham ud af den pinlige situation mod at han evt. optræder selv. Resultatet kan ses på TVCharlie og andre ultra kapitalitiske reklamefinansierede kanaler.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.