FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Serbien, 20 januar 2012, 19:11redigér

EMbanner

Ulrik og drengene er klar! Nu skal der kæmpes for guld!

Oven på fiaskoen i Serbien ved februars EM i Håndbold, har Ulrik Wilbek og co. nu truffet den modne og velovervejede beslutning, at de i stedet for februars EM skal satse på april måneds EM, der vanen tro afholdes i Angola.

30px-Cquote1 svg Denne gang vinder vi fandme! Om ikke andet, så i det mindste en kamp. Og Mikkel har lovet at gå til frisøren! 30px-Cquote2 svg
Ulrik om chancerne for at vinde anerkendelse fremadrettet.


Det har længe været overvejet, hvilken af de 4 årlige EM turneringer som landsholdet havde valgt at gå efter. Men ved et genialt skyggespil, lykkedes det landstræner Ulrik Wilbek at overbevise samtlige øvrige 7 lande hvor håndbold spilles, om at Danmark rent faktisk havde tænkt sig at gøre modstand.
Dermed fik han dem til at træne i en grad, der gjorde at de netop toppede på fysiksk form i Serbien, snarere end til de øvrige 3 EM turneringer, der er fastlagt i 2012.

Nu vurderes det så, at til de snarlige europamesterskaber på det afrikanske kontinent, så står Danmark til gode chancer for at nå videre fra indledende runde, og måske ligefrem at vinde en enkelt kamp i første mellemrunde (ud af 5). Dette selvfølgelig på grund af den højdetræning holdet har fået, i forsøget på at pille bolden fra Nikolaj Markussen.

Seneste rapport fra træningslejren i Serbien indikerer, at såfremt det også glipper i Angola, så er man klar til at stille op ved EM i håndbold i Costa Rica, som i år er rykket frem til juni på grund af De Olympiske Lege i London i sommeren 2012.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.