FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Rungsted, 13 juni 2015, 08:44redigér

Tomgade

Dette billede af det forladte Danmark blev taget af en drone til 299,- i GåJemOgFix.

En bombetrussel bliv i går kl. 13.49 indtelefoneret til konditoriet i Bagerstræde og sendte Danmark i panik.

Overkonstabel Pelle Holgersen fra politiets eftersætningsenhed forklarer:

- "Klokken var helt præcist trættennajnårhførre da opkaldet kom til bagerjomfru Gyda Larsen. Ifølge uinformerede kilder lød beskeden som om den kom fra en fordrukken herre i halvtredserne, der ikke kunne betale sine regninger og ville lade det gå ud over landet som helhed."

-"Hvad sagde han?"

- "Dæhær ær en bårmbetuffel! Ja sprækker HELE LORDED i luffen! Skider du på gulvet, Ulla? Får man et pladeønske?"

- "Efter at have ønsket "lilla sårmerful" lagde den anonyme terrorist på med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Og så var der ikke andet at gøre end at evakuere hele landet."

- "Men hele landet. Var det ikke lidt voldsomt?"

- "Man kan aldrig være for forsigtig, når fulde røvhuller ringer og fyrer pis af. Og han sagde jo "HELE LORDED", så vi turde ikke rigtig andet..."

Alle danskere blev derfor enten sendt ud på Øresundsbron eller - hvis staklerne ikke boede i hovedstadsområdet, dem er der jo også en del af - ned til Otto Duborg, hvor man spiste billige pølser med ketchup og sennep og handlede billige dåsebajere, indtil alarmen endelig kunne afblæses kl. 22.15 dansk tid.

- "På det tidspunkt havde vi gennemsøgt hele landet med bombehunde og droner over de højtbeliggende områder, og kunne med sikkerhed sige, at Danmark var bombefrit. Og nu må I have mig undskyldt, der er lige blev indtelefoneret en bombetrussel fra en lille pige, der ikke vil med sin mor i Bilka. Vi rykker ud, drenge! Påbegynd evakueringen af Lolland-Falster!"


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.