FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Hundested, 12 oktober 2014, 10:39redigér

Hundebrud

Palles drøm at at blive gift med sit livs Trunte ser nu ud til at gå i vasken.

Fødevareminister for større rugbrød og makrelsalat, Dan Jørgensen, vil nu forbyde dyresex.

Senest har Norge og Sverige, som jo er blandt De lande vi normalt sammenligner os med, forbudt et dyt i labradoren, så nu er turen kommet til Danmark, udtaler ministeren til dagbladet Børsen.

"Vi risikerer at blive et fristed for dyremisbrugere, der klæder deres ged ud som Britney Spears og voldtager den hårdt og længe ude i den dersens lille skov uden for Ballerup, hvor der ikke er nogen der kan se hvad man laver, selv om man har lyserød spandex på og har parkeret bilen så der ikke er nogen der kan se den. Og man må endelig huske at have en standardnummerplade, sådan en nummerplade med DAN NR 1, den er slet ikke anonym nok. Men nu er den også udskiftet."

"Tror du virkelig, at folk vil valfarte til Danmark for at voldtage kanariefugle?"

"Der findes langt flere perverse svin end man lige skulle tro, det kan jeg godt fortælle dig! Her uden for Ballerup den anden dag, da så jeg en mand der forsøgte at snave med en gibbonabe. Til alt held nåede vi at slippe væk."

Turistminister Henrik Sassy Larsen er dog ked af det nye tiltag: "Endelig noget, der kan trække turisterne til Danmark! Jeg kan lige se det for mig, et billede af prins Henriks gravhund på forsiden af visitdenmark.dk og så vælter det ind med perverse stoddere, der kan lægge godt med input i sparegrisen, om man så må sige. Og så vil Dan ikke have det, den lille vatnisse. Ærgerlig, ærgerlig, men vi er heldigvis stadig foregangsmænd på så mange andre områder, ikke mindst hustruvold og lempelig behandling af varetægtsfængslede. Så jeg er da fortrøsningsfuld lidt endnu."

Samtidig forlyder det, at en overlæge vil forbyde rygning for alle, der er født efter år 2000. Det nye initiativ forventes snart at blive fulgt op af forbud mod mobiltelefoni under kørslen og køb og salg af hårde stoffer.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.